Κατηγορίες
Δείτε προσφορές

Πληροφορίες Αποστολών

Τρόποι Αποστολής

1. Εντός/Εκτός Αττικής

Τα προϊόντα με ένδειξη "άμεσα διαθέσιμο" αποστέλλονται εντός 1 εργάσιμης ημέρας και παραλαμβάνετε από τη συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών εντός 1-3 εργάσιμων ημερών.

Ανεξάρτητα το σύνολο της παραγγελίας σας, το κόστος αποστολής ανέρχεται αναλογικά με το βάρος της παραγγελίας. Η χρέωση ξεκινά από 3,50ε εως 3 κιλά. Και υπάρχει σκαλωτή χρέωση εως 15 κιλά. Από 15 κιλά και πάνω η αποστολή γίνεται με μεταφορική εταιρεία κατόπιν συμφωνίας με τον πελάτη. Οι παραδόσεις γίνονται εργάσιμες ημέρες μεταξύ 9:00 - 17:00 εκτος Σαββάτου.

2. Δυσπρόσιτοι Προορισμοί Παράδοσης

Εάν η περιοχή στην οποία επιθυμείτε να γίνει η αποστολή είναι απομακρυσμένη από το κοντινότερο σημείο εξυπηρέτησης της εταιρείας ταχυμεταφορών, ενημερώνεστε τηλεφωνικά από το κατάστημά μας. Για να δείτε αν η περιοχή σας είναι δυσπρόσιτη, κάντε κλικ εδώ.

Ανεξάρτητα από το σύνολο της παραγγελίας σας, το κόστος αποστολής σε δυσπρόσιτη περιοχή χρεώνετε επιπλέον 2

Η παραγγελία σας θα πρέπει να εκτελεσθεί σε 48 ώρες από τη στιγμή που ενημερωθήκατε για τη διαθεσιμότητα. Σε κάθε άλλη περίπτωση, θα πρέπει να προβούμε σε ακύρωση της παραγγελίας σας και να δρομολογηθεί εκ νέου παραγγελία.

Σε περίπτωση παραλαβής από σημείο εξυπηρέτησης της εταιρείας ταχυμεταφορών, η συνεργαζόμενη εταιρεία διατηρεί τα δέματα αντικαταβολής μέχρι 3 εργάσιμες ημέρες. Από τη στιγμή που θα παρέλθει η ημερομηνία των 3 ημερών μετά την άφιξη και δεν θα εμφανιστεί ο παραλήπτης, τα δέματα επιστρέφονται χωρίς καμία προειδοποίηση.

*(Λόγο του νέου Γενικού Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR), ο παραλήπτης του δέματος θα πρέπει να είναι ο ίδιος με αυτόν που αναγράφει η αποστολή, ειδάλλως θα πρέπει να ενημερώνει ο πελάτης την εκάστοτε επιχείρηση (είτε τηλεφωνικά, είτε γραπτώς στις παρατηρήσεις της παραγγελίας) ότι ο παραλήπτης θα είναι άλλος πέραν του ιδίου, επιδεικνύοντας πάντα επίσημο έγγραφο ταυτοπροσωπίας.) Σε περιπτώσεις online εξόφλησης της παραγγελίας, με χρεωστική/πιστωτική κάρτα, ο παραλήπτης θα πρέπει να είναι αποκλειστικά και μόνο ο κάτοχος της κάρτας.