Κατηγορίες
Δείτε προσφορές

Σχετικά με εμάς

Η παρούσα ιστοσελίδα με όνομα χώρου «www.rosso.gr» είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών μέσω του Διαδικτύου (εφεξής καλούμενο ως «ηλεκτρονικό κατάστημα» ή «Ιστότοπος»), το οποίο ανήκει στην εταιρεία με την επωνυμία «ΡΟΣΣΟ ΤΡΕΙΝΤ ΜΟΝ ΙΚΕ» και διακριτικό τίτλο «ΡΟΣΣΟ ΤΡΕΙΝΤ ΜΟΝ ΙΚΕ» (εφεξής καλούμενη ως «η Εταιρεία»),( Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ. 163505103000, Αριθμός Μητρώου Επιμελητηρίου: 403025 ) που εδρεύει στην οδό Γούναρη αρ. 21-23, Πειραιάς, με Α.Φ.Μ.  801796821 και Δ.Ο.Υ. ΠΕΙΡΑΙΑ ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας info@rosso.gr, τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης (+30) 210 2200404


Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.rosso.gr, έχει ως στόχο να προσφέρει μία συνολικά υψηλού επιπέδου εμπειρία αγοράς & εξυπηρέτησης, σε όσους επιλέγουν τις ηλεκτρονικές αγορές, μέσα από:

Μία σύγχρονη πλατφόρμα e-shop με προηγμένη λειτουργικότητα και ταχύτητα, που κάνουν την πλοήγηση και την αγορά μια ευχάριστη και γρήγορη εμπειρία,  ακόμα και για μη εξοικειωμένους χρήστες ηλεκτρονικών αγορών.

Την παροχή μίας μεγάλης ποικιλίας προϊόντων τεχνολογίας και καθημερινής χρήσης, σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές

Τον συνεχή εμπλουτισμό της γκάμας προϊόντων μας.

Την ακριβή και πλήρη αναφορά των χαρακτηριστικών & δυνατοτήτων κάθε προϊόντος, για την ορθή καθοδήγηση του χρήστη κατά την επιλογή.

Την αναλυτική ενημέρωση σε όλα τα στάδια της διαδικασίας αγοράς, μέχρι και την παραλαβή του προϊόντος.

Τη λειτουργία call center για τηλεφωνικές παραγγελίες, πληροφορίες και ενημέρωση.

Τη τεχνική υποστήριξη του Πελάτη για θέματα Building & Επισκευών.


Τι Θα Βρείτε Στο Rosso.Gr


Το ηλεκτρονικό κατάστημα Rosso.gr προσφέρει τα πιο επώνυμα & πρόσφατα προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας, σε μεγάλη ποικιλία.

Όλα τα προϊόντα ανήκουν στις πιο πρόσφατες σειρές των κατασκευαστών και διατίθενται στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές.

Επιπρόσθετα, το www.rosso.gr εμπλουτίζεται σταδιακά με πλήθος νέων προϊόντων καθημερινής χρήσης και life style, τα οποία ταιριάζουν στο προφίλ του σύγχρονου και απαιτητικού καταναλωτή.